top of page

Vi kan tilby lyse og trivelige rorbuer beliggende direkte i sjøkanten og med en fantastisk utsikt mot Tustnafjellene og skjærgården utenfor!

Alle rorbuene har trådløs internettilgang som er gratis for våre gjester.

ben1000.jpg

Rorbu H1 og H2

De minste rorbuene er på ca. 40 kvm og med soveplasser til 4 personer, men med mulighet for ekstra soveplasser på hemsen. Disse rorbuene inneholder 2 soverom med  køyeseng (begge med 120 cm senger i underkøye), soveloft over soverom, flislagt bad med varmekabler og dusj, oppholdsrom m/sofakrok og TV, åpen kjøkkenløsning med oppvaskmaskin.

Rorbu H3, H4 og H5

Disse rorbuene er på ca. 60 kvm. Her er det mulighet for 6 sengeplasser. Rorbuene har to soverom med garderobeskap, køyeseng – begge soverom med 120 cm madrasser i underkøye. Over soverommene er den en stor hems med to sengeplasser. Bad med varmekabler og dusj, åpen og luftig stue med

Rorbu H6

Rorbu H6 har sofakrok, TV, åpen kjøkkenløsning med oppvaskmaskin. I tilknytning til disse rorbuene er det overbygd inngangsparti/utebod med stor fryser og mulighet for å sette i fra seg fiskeutstyr og annet.Denne er en mellomstørrelse mellom de minste og de største og ligger helt for seg selv med en egen liten terrasse utenfor. Her er det soveplasser til 6 personer. Egen utebod med stor fryser og mulighet for å sette i fra seg fiskeutstyr og annet. Rorbuen inneholder 3 soverom med 2 enkeltsenger. Bad med varmekabler og dusj, stue med hjørnesofa og TV, åpen kjøkkenløsning med oppvaskmaskin.

Hytte H7 og H8

Disse hyttene er nye, bygd i 2012. I underetasjen er det bad med dusj og toalett, lagringsrom, stue, spisestue og fullt utstyrt kjøkken krok. Hytta her ett stort vindu i frontveggen med flott utsikt over fjorden. I overetasjen er det tre soverom, 1 med balkong. Hytta her totalt sengeplass for inntil 7 personer.

Hytte H9

Hytten er ny, bygd i 2019, med ca. 100 kvm.  Her er det soveplasser til 6 personer.   Hytten inneholder 3 soverom med 2 enkeltsenger. Bad med WC og dusj, stue med hjørnesofa og TV, åpen kjøkkenløsning med oppvaskmaskin.  Hytta her ett stort vindu i frontveggen med flott utsikt og egen terasse.

Korsholmen

Korsholmen er en av de utallige øyene og holmene rundt Smøla. Ligger i munningen av fjorden, kun få skritt fra de beste fiskeplassene. Den tidligere tett befolkede øya, som var knyttet til naboøya med en bro der det sto en fiskefabrikk, ligger nå nesten øde.

På øya er det kun eierens private hytte og huset til det tidligere postkontoret. I dette klassiske norske herskapshuset tilbyr vi overnatting for inntil 13 personer. I øverste etasje er det 5 soverom, midt i huset er det stue, spisestue, stort kjøkken, ett soverom og bad med toalett og dusj.

I første etasje et bad med toalett og dusj og et ekstra toalett. Selv om huset er nyoppusset, har den opprinnelige stilen blitt beholdt. Som en påminnelse om gamle tider er det den gamle butikken med hyller og rester av varer.

Terrasse tilbyr en vakker utsikt over havet og nærliggende øyer. Bare noen få villsauer forstyrrer øyas ro. Huset har også brygge med flytebrygge og nytt påfyllings hus med innlagt vann, bod og fryser. Øya kan nås med båt fra leiren eller fra havnen ca. 800 meter unna. Her kan du også parkere bilen.

Rorbuene

bottom of page